Lawon Non Tenun Lebur

Lawon non anyaman dilebur didamel tina téhnik khusus pikeun ngadamel lawon anu henteu ditenun kalayan serat anu alus pisan. Lawon non-anyaman anu dileburkeun mangrupikeun komponén anu penting pikeun ngadamel topéng pameunteu anu ngajagi buruh médis tina coronavirus énggal.  Lawon saringan anu dileburkeun ieu mangrupikeun bagian konci réspirator anu tiasa nyayogikeun seueurna panyalindungan. Éta tiasa seueur dianggo dina réspirator anu tiasa dianggo, masker bedah, masker wajah, réspirator debu anu dianggo deui, sareng réspirator bedah. Nalika virus nyebarkeun di sakumna dunya, masker pameunteu éta kirang.

  • Meltblown henteu lawon anu cilaka 25gr pikeun masker
    Meltblown henteu lawon anu cilaka 25gr pikeun masker
    Naon lawon anu ditelek lawon anu dilakukeun?Meltblown henteu lawon dijieun tina téknik khusus pikeun pembuatan anu henteu coven sareng serat anu saé pisan. Lawon anu melangkah Nonoven sanés mangrupikeun bagian konci topéng anu tiasa nyayogikeun seuseueurna panyalindungan. Katis nonir anyaman pikeun topéng nyababkeun fungsi adstrrostatic, anu tiasa tetep baktéri kaluar. Rambut mangrupikeun produsén lawon lawon lawon, nyayogikeun melinkrown non-ulang lawon.
  • Meltblown henteu lawon
    Meltblown henteu lawon
    Lalaunan ditiup lawon anok mahal dijieun tina téknik khusus pikeun lawon non populasi anu saé pisan pikeun serat anu langkung ageung. BFE Epe Epe Flt-Brown hébat dianggo ngahasilkeun topéng beungeut, topéng bedah, sareng ngajual saé sareng kasatiaan dina mendtran industri anu béda. Mikrofribers masihan daérah permukaan anu luhur pikeun insulasi anu hadé sareng masker ciri. Tina masker. Éta nyingkahan inféksi-inféksi jalma sareng sumebarna rupa-rupa baktéri dina musim anu béda. Éta épéktipna nyegah kana alergi polos sareng ngirangan ngarugikeun objék ngabahayakeun pikeun awak manusa. Hal ieu diahir ku dokter, persiapan, sareng buruh médis anu sanés.
  • Melplect adsidrostatal Melchrown henteu lawon anu cilaka 25grate masker
    Melplect adsidrostatal Melchrown henteu lawon anu cilaka 25grate masker
    Tetep Panas Nonoven sanés dijieun tina téknik khusus pikeun lawon non anéh anu saé kalayan fibers.it mangrupikeun bagian Topeng anu tiasa disayogikeun mayutan. Fitur iklan éléktrostatik ngajaga baktéri.