Pp Spunbond Non Woven lawon

Saran anu cukup ku kualitas optimalPP dipintal-beungkeut lawon non-anyaman disadiakeun ku perusahaan Rayson dina sababaraha ukuran sareng ukuran. Kami parantos ngukir ceruk salaku salah sahiji pabrik lawon non-anyaman PP anu paling terkenal di Cina. Kami nganggo bahan baku kualitas anu saé sareng téhnik pang anyarna pikeun ngadamel lawon non anyaman PP. Ieu lawon non-anyaman PP mangrupikeun campuran sampurna daya tahan, kaalusan, sareng kakuatan anu saé. 

  • Polipropilén Spunbond Nonwoven lawon Pikeun Pocket Spring
    Polipropilén Spunbond Nonwoven lawon Pikeun Pocket Spring
    Letric PP Spunboven Infroven nyatakeun lawon nonpropilyleny spun-bijih, mangrupikeun kakuatan anu saé sareng elongations. Éta bahan anu leres pikeun piala cinyusu. Beurat tina lawon nyaéta ti 60gr ka 80gr sareng lebar kendali. Rayson sanés Uus-anynen nyayogikeun anjeun harga limbre nonwrit pangsaéna, wilujeung pangsaéna, wilujeng sumping pikeun ngahubungi kami.
  • Ngahasilkeun lawon nonnen
    Ngahasilkeun lawon nonnen
    Embossing lawon anu henteu lawon.there dua jinis. Éta dua PCS nonwoven dikomprés sareng katun. Cetoplow aya tilu pc nonwoven dikomprés.
  • Paling PP Spunbond non Lettren pikeun harga pabrik kasur -
    Paling PP Spunbond non Lettren pikeun harga pabrik kasur -
    PPL spunbond non cimrics canggih pikeun harga pabrik -.Kami produsén pp spunboven nonwoven kalayan pangalaman anu langkung ti 14 taun. Iso, bv& Sgs sertipikat. Sareng kami nyayogikeun lawon noncoven pp spunbonded pikeun anjeun langsung.Produk urang ngopik polikpropyene salaku matéri atah, ngaliwatan suhu anu luhur, nyaring, suterakeun dina jaring, sareng disusun otomatis jadi ngagulung.Kualitas produk kami dijamin sareng pangiriman aya dina waktuna. Produk Utama: perabot Nonwoven / ngadamel kantong anu henteu cocog / Umaran tatanén sareng ngebon nonwoven / Médis Nonswoven / sareng kabel nonwoven / teras dianggo.
  • Polipropilen anu berkualitas tinggi sanés lawon geotextile
    Polipropilen anu berkualitas tinggi sanés lawon geotextile
    Polipropilene sanés Geotexililes mangrupikeun geotexiles anu henteu dibérang anu dijieun ku 100% lawon motispropylen. Daérah geot6per polot6rophill polotodylen dipaké dina rupa-rupa aplikas di tingkat kawinan, sapertos konstruksiét, adjana Tolwill sareng panyalindungan.
  • Tampilkeun rohangan produk Libus sanés
    Tampilkeun rohangan produk Libus sanés
    Foshan Rayson Non-Soven CO., LTD. mangrupikeun produsén usum usum usum aya dina industri longgren non-any-anyad sareng taun pangalaman. Éta komitmen kana panalungtikan lega anu henteu annang, pangwangunan, sareng produksi sareng ngagaduhan 10 garis produksi anu henteu rata-rata, tiasa ngahasilkeun PPS-an-doven , Pindusna ngahasilkeun beurat umur tina 10GSm ka 150gs jero dina jumlah 4.2M, ku jumlah produksi taunan beuratna beureskeun 36,000 ton. Perusahaan tiasa ngahasilkeun lawon anu henteu paduli kana seueur warna sareng ukuran anu béda, cocog pikeun seueur kagunaan anu béda.
  • PP Spunbond sanés Geotextile
    PP Spunbond sanés Geotextile
    Henteu Geotextile Geotextile Anggo dina industri pangwangunan sareng litung dina sadaya waktos sareng masihan tanda ku stabil, ningkat sababaraha situs sareng filgrakan, pisah jangkauan sareng nyebarkeun beban, nyebarkeun beban sareng nyebarkeun jalanan sareng nyebarkeun Lawon anu henteu di GeotMarhill ieu didamel tina polipropilyilenylenylenys non-any dirawat, biasana dina warna hideung sareng abu. Lawon mangrupikeun or podo ramah sareng UV stabilized.
  • Produk utama tina perusahaan anu sanés
    Produk utama tina perusahaan anu sanés
    Foshan Rayson Non-Soven CO., LTD. mangrupikeun produsén usum usum usum aya dina industri longgren non-any-anyad sareng taun pangalaman. Éta komitmen kana panalungtikan lega anu henteu annang, pangwangunan, sareng produksi sareng ngagaduhan 10 garis produksi anu henteu rata-rata, tiasa ngahasilkeun PPS-an-doven , Pindusna ngahasilkeun beurat umur tina 10GSm ka 150gs jero dina jumlah 4.2M, ku jumlah produksi taunan beuratna beureskeun 36,000 ton.
  • Pra-Cutput Non
    Pra-Cutput Non
    Rayson mangrupikeun pabrik profésional anu parantos ngadamel PP non anynen langkung ti 14Year.Pra-Cutput Lawon Non Nya salah produk urang anu utamina dianggo pikeun parabot, sapertos kasur sareng sofa. Garis pra-cut ngajadikeun cimata gampang. Éta tiasa ningkatkeun efisiensi produksi. Pra-Cutput Lawon Non Noven pikeun perabot diatur pikeun pasar urang sareng Éropa.
  • Ngaput lawon anu sanés
    Ngaput lawon anu sanés
    Ngaput lawon anu sanésAnu beige warna lawon nonwoven dianggo pikeun panutup kasur anu ngajantenkeun kasur anu langkung cocog.Ukuranna 2.1m ka 2.4m.Sok 60gram ka 100grambeige, kulawu, warna hideung sareng bodas.
  • Jahitan beungkeutan pp spunbond non lawon coven pikeun kasur
    Jahitan beungkeutan pp spunbond non lawon coven pikeun kasur
    Kaas anu henteu diimbad-anontas, salah sahiji jinis beungkeut anu teu anéh anu teu, dilakukeun dina mesin tentis éta narajang wéb anu noars, atanapi nyekel wéb, atanapi tuang wéb anu aya. Bahan PPL Spuns non-anynen dianggo salaku insulasi termal atanapi bahan bungkus atanapi salaku yayasan dina pembuatan quilss, simbut, sareng jaket. Jahitan dibenerkeun PP Letric sanoven mangrupikeun bahan utama pikeun nyieun kasur. Hal ieu dianggo salaku lawon di handapeun kasur. Lawon non-anyaman aya dina 70gr pikeun 100ging dina warna anu rupa-rupa. Rayson nyaéta produsén anu saé Wilujeng sumping di inquire.
  • Lawon anu henteu katurunan sanés pikeun panutup cinyusu
    Lawon anu henteu katurunan sanés pikeun panutup cinyusu
    Kami parantos nyalametkeun Masalah nalika ngahasilkeun saku cinyusu aya bising gedé. Sevorated sareng dot lawon nowva tiasa nyalametkeun sadaya masalah sora upami ngahasilkeun kasur, sofa sareng parabot sanésna. Éta lemes sareng ngambekan. Sareng stenght sareng elogation ngajaga dina tingkat anu saé.
  • Cai tahan cai anu henteu rata
    Cai tahan cai anu henteu rata
    Cai tahan cair henteu anéh.Éta panggunaan kana lambaran ranjang médis sareng fasilitas bedah, contona masker bedah, gaun operasi anu terserah.Kami gaduh seueur ukuran pikeun customer milih.Salawasna bungkus kantong atanapi karton.