Luntur Lits henteu anyaman

Lengkap komitmen kana panalungtikan anu henteu warga, pamekaran sareng produksi. Produk utama na (lawon non anyaman, SS sanes noning, SMS non anyaman, melak lawon anu henteu didir.

MACA DEUI
Biru SS non lawon anu teu lawon 25gra 175mm pikeun masker

Biru SS non lawon anu teu lawon 25gra 175mm pikeun masker

Ieubiru SS non lawon dianggo pikeun lapisan munggaran topéng. Biasana éta lebar lebaran 175mm. SS Lawon Non Andren lemes, ngambekan sareng cai. Sareng biru biru SS non anynen dihasilkeun ku Rayson tiasa ngajamin kualitas.
Pabrikan profésional tina Tablecloth Musim (gulung) di Cina

Pabrikan profésional tina Tablecloth Musim (gulung) di Cina

Tableclots henteu berkih, ogé disiksa kana lawon méja, nyaéta teks anu dilakukeun tina bahan poliatilén. Kalayan nawan anu ramah omék, gampang tiling, sareng ulakan, nonjana polisplicsyting anu dianggo dina réstoran, hampang, produkna henteu paduli Gulung, TM snt, kotak pra-cut roll sareng panci non-an.
Lawon anu lembut / hidrofilik

Lawon anu lembut / hidrofilik

SS Lawon No Woven dijieun tina téknologi ganda. Naha anjeun litric lawon hidrofilic? Sawatara fitur akhent tina lawon non-anyaman ieu ngambekan, lemes, hidrofilic sareng bahaya. Jenis Ginjal Hyrofilic ieu dianggo salaku bahan lapisan jero. Lengkap nyaéta produsén lawon anu hébat samarpen profésional, sareng sababaraha taun pangalaman anu beunghar.
SS henteu wollow rumah sakit anu henteu stoven

SS henteu wollow rumah sakit anu henteu stoven

S Sent lawon non-anoven mangrupikeun bahan anu saé pikeun dikorbankeun akar tangkal rumah sakit, dirancang pikeun dianggo kalayan ranjang asuhan, ranjang rumah sakit rumah sakit, sareng ranjang SHA. Rushmeehe ieu didamel, anu dihasilkeun ku lambar ranjang kutub, hartosna ngaluarkeun solusi anu hadé-épéktip pikeun tiap klinik.

Ladenan Rayson

Publikasi Layus sanés mangrupikeun produsén Rakan anu henteu rata sareng supplier di Cina anu ngagaduhan 15 taun pangalaman dina produksi anu henteu paduli sareng r&D. Sistem manajemén anu sampurna sareng pangalaman produksi beunghar tiasa mastikeun kualitas stabil sareng kualitas anu saé

Tim penjualan kalayan 15 taun pangalaman dagang internasional tiasa nyayogikeun jasa profesional dina basa Inggris, Spanyol, Italia, sareng Arab. Produk kami dijual ka langkung ti 40 nagara di sakumna dunya.

Rayson ngagaduhan tingkat produk produksi produksi anu langkung aluseran, anu tiasa ngahasilkeun 3,000 ton nonwoven di sagala rupa warna per bulan, kalayan lebar gulung maksim 6.2m. Jenis Produk nyaéta Gancang PPS-Nanem, SMS, lawon Brown-blow, sareng jaring ditumbuke ditumbuk lawon non-an-doven.

Istilah bahan anu cukup beurat dina gudang di gudang dina kaayaan stabilitas produk produk.

Ngeunaan Rayson

Foshan Rayson henteu annim Co., ltd. Mangrupikeun usaha sisina ekoata Hino-AS, dijadegkeun dina taun 2007, tempatna di kota foshan Rapih Bandung internal Berai Bandlosun, sareng panutupan sanés, sareng panutupan sanés, sareng panutupan anu Villa area kasarna 80,000 méter pasagi sareng padamelan langkung ti 400 urang. Perusahaan konseptizes dina produksi Runchs Fena Spu-an-any-anyaman sareng produk lawon anu teu séhat, langkung seueur ti 90 persén Produk na dijual dina 30 nagara.

Foshan Rayson henteu annim Co., ltd. Nyaeta produsén usum panas di industri anu teunya Éta komitmen ka panalungtikan lawon anu henteu taunan, panyekahan, sareng produksi sareng ngagaduhan sapuluh intti produksi anu henteu rata-any-anynen, wortel, sareng jalankeun scok sareng spunil, sareng Nyasilkeun kisaran beurat tina 10GSm ka 150gsm dina jangkungna 4.2M, ku jumlah produksi taunan beuratna langkung ti 36,000 ton. Perusahaan tiasa ngahasilkeun lawon anu henteu paduli kana seueur warna sareng ukuran anu béda, cocog pikeun seueur kagunaan anu béda.

Babak sareng kami

Ngan ngantunkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados urang tiasa ngintunkeun anjeun FREE kanggo rupa-rupa desain kami!

Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese