Неткаен материјал од топење

Неткаен материјал од топење е изработен од специјална техника за производство на неткаен материјал со многу фини влакна. Неткаената ткаенина разнесена од топење е важна компонента за правење маски за лице кои ги штитат медицинските работници од новиот коронавирус.  Оваа ткаенина со филтер што се растопува е клучниот дел од респираторите што може да обезбеди најголем дел од заштитата. Може широко да се користи во респиратор за еднократна употреба, хируршки маски, маски за лице, повторно користени респиратори за прашина и хируршки респиратори. Како што вирусот се шири низ целиот свет, тие маски за лице се во недостиг.

 • Meltblown не ткаенина 25гр за маска
  Meltblown не ткаенина 25гр за маска
  Она што се топи од издувана ткаенина?Meltblown не ткаенина ткаенина е направен од специјална техника за производство на неткаена ткаенина со многу фини влакна. Meltblown не ткаенина е клучен дел од маската која може да обезбеди поголем дел од заштитата. Не ткаенината за маска има електростатско адсорпција функција, која може да ги задржи бактериите. Rayson е топење на разнесени производител на ткаенина, обезбедувајќи Meltblown не ткаенина 25гр за маска.
 • Meltblown не ткаенина ткаенина
  Meltblown не ткаенина ткаенина
  Се топи разнесена неткаена ткаенина е направена од специјална техника за производство на неткаена ткаенина со многу фини влакна. Ние можеме да обезбедиме различен стандард се топи се користи за различни производи, особено 20G / GSM-150G / GSM. BFE 99% се менуваат се користат за производство на медицински маски за лице, хируршки маски за лице и се продаваат многу добро и популарни во различни индустрии поле. Микрофиберите обезбедуваат висока површина за добра изолација и филтрација карактеристика. Понатаму маски направени од BFE99% топена неткаен ткаенина може ефикасно да го блокира ширењето на бактериите. Таа избегнува вкрстена инфекција меѓу луѓето и ширењето на разни бактерии во различни сезони. Исто така, може ефективно да спречи алергија на полен и да ја намали штетата на штетните предмети на човечкото тело. Таа е фаворизирана од лекарите, медицинските сестри и други медицински работници.
 • Електростатско адсорпција Мелбнат не ткаенина 25гр за маска
  Електростатско адсорпција Мелбнат не ткаенина 25гр за маска
  Meltblown не ткаенина е направена од специјална техника за производство на неткаен материјал со многу фини влакна.Тоа е клучен дел од маската која може да обезбеди поголем дел од заштитата. Неговата карактеристика на електростатско адсорпција ги држи бактериите.