Kain Non Woven Meltblown

Kain sing ora ditenun cair digawe saka teknik khusus kanggo nggawe kain non tenunan kanthi serat sing apik banget. Kain sing ora ditenun sing diencerke minangka komponen penting kanggo nggawe topeng rai sing nglindhungi tenaga medis saka coronavirus anyar.  Kain saring sing diencerke iki minangka bagean utama respirator sing bisa nyedhiyakake proteksi mayoritas. Bisa digunakake ing respirator sing bisa digunakake, masker bedah, topeng rai, respirator debu sing digunakake maneh, lan ambegan bedah. Amarga virus kasebut nyebar ing saindenging jagad, topeng rai kasebut ora sithik.

  • Kain sing ora bakal ditenun 25GR kanggo topeng
    Kain sing ora bakal ditenun 25GR kanggo topeng
    Apa sing dicelupake kain sing digawe saka?Kain sing ora ditenun digawe saka teknik khusus kanggo kain sing ora ditenun kanthi serat sing apik banget. Kain sing ora bakal ditenun minangka bagian kunci topeng sing bisa nyedhiyakake mayoritas perlindungan kasebut. Kain sing ora ditenun kanggo topeng duwe fungsi adsorption electrostatic, sing bisa metu bakteri. Rayon minangka produsen kain sing dicelupake, nyedhiyakake cair kain sing ora ditenun 25gr.
  • Kain sing ora ditenun
    Kain sing ora ditenun
    Nyawiji kain sing ditenun tanpa dinilai saka teknik khusus kanggo kain sing ora ditenun kanthi macem-macem barang sing digunakake kanggo macem-macem produk, utamane 20g / GSM-15G / GSM. BFE 99% disunake kanthi akeh digunakake kanggo ngasilake topeng pasuryan medis, topeng pasuryan bedah, lan adol kanthi becik lan populer ing macem-macem industri industri. Mikrofiber nyedhiyakake area permukaan sing apik kanggo insulasi lan filtrasi karakteristik karakteristik.Face masker sing digawe saka kain nonwoven nonwover kanthi efektif bisa ngalangi panyebaran bakteri. Ngindhari infeksi salib ing antarane wong lan panyebaran macem-macem bakteri ing musim sing beda. Sampeyan uga bisa nyegah alergi serbuk sari lan nyuda cilaka obyek sing mbebayani kanggo awak manungsa. Iki disenengi dening dokter, perawat, lan buruh medis liyane.
  • Adsorption Electrostatic Meltblown Kotak sing ora ditenun 25GR kanggo mask
    Adsorption Electrostatic Meltblown Kotak sing ora ditenun 25GR kanggo mask
    Kain sing ora ditenun kanthi technique khusus kanggo teknik khusus kanggo procat sing ora ditenun kanthi serep sing apik banget yaiku minangka bagian kunci topeng sing bisa menehi mayoritas. Fitur saka adsorption electrostatic tetep bakteri metu.