Kain Nonwoven Pertanian

Kain nonwoven pertanianbiasane kain nonwoven kanggo nggunakake tetanèn.  Bubar iki, luwih akeh petani sing ngerti babagan akeh keuntungan biaya sing bisa ditindakake dening teknologi nonwoven kanggo tani lan tetanèn. Nonwoven nyedhiyakake alternatif kanggo cara sing luwih tradisional, kayata nyedhiyakake proteksi sing luwih apik kanggo tanduran saka srengenge, utamane nalika musim. Panggunaan sing beda-beda saka kain non-anyaman pertanian yaiku tutup potong, perlindungan tanduran, bulu pangayoman beku, lan kain kontrol gulma. Fitur kain nonwoven pertanian yaiku biodegradable, transmisi cahya sing apik, nyerep kelembapan, lan nyuda penyakit. 

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa