Pp Kain Spunbond Non Woven

Macem-macem macem-macem kualitas paling luwehKain tenunan non-tenun PP diwenehake dening perusahaan Rayson kanthi macem-macem ukuran lan ukuran. Kita wis ngukir ceruk minangka salah sawijining pabrikan kain non-tenunan PP sing paling misuwur ing China. Kita nggunakake bahan baku kualitas apik lan teknik paling anyar kanggo ngasilake kain non tenunan PP. Kain non-tenunan PP iki minangka campuran daya tahan, kelembutan, lan kekuatan sing ora bisa diragukan. 

  • Kain nonmropilena spunbond kanggo musim semi spring
    Kain nonmropilena spunbond kanggo musim semi spring
    Kain nonwoven PP spunbond tegese kain nonwovat spun-ikatan, minangka kekuwatan lan elongasi sing apik. Iku bahan sing cocog kanggo musim semi musim semi. Bobot saka kain kasebut saka 60GR menyang 80gr kanthi jembaré khusus. Kain sing ora ditenun rayon nyedhiyakake rega nonwoven nonwoven PP sing paling apik, sambutan hubungi kita.
  • Kain tanpa dinon
    Kain tanpa dinon
    Kain tanpa dinon-emboss. Ana loro jinis. Loro PC ora dikompresi nganggo katun .Apa telung pcs nonwoven dikompres .it kanthi wiyar digunakake ing perabotan.
  • Kain sing ora ditenun Pp spunbond kanggo rega pabrik kasur -
    Kain sing ora ditenun Pp spunbond kanggo rega pabrik kasur -
    Kain sing ora ditenun PP Spunbond sing paling apik kanggo rega pabrik kasur -.Kita minangka produsen kain nonwoven PP spunbond kanthi pengalaman luwih saka 14 taun. ISO, BV& SGS Sertifikat. Lan kita nyedhiyakake kain nonwoven PP spunbonded kanggo sampeyan langsung.Produk kita ngetrapake polipropilena minangka bahan mentah, liwat lebur suhu dhuwur, nyaring, sutra nyemprotake menyang jaring, lan dadi glued lan nyemprotake kanthi rol.Kualitas produk kita dijamin lan pangiriman wis entek. Produk utama: Perangkat Perabot Nonwoven / Nggawe Perlindhungan NonWoven / Perlindhungan Pertanian lan Ngebon Nggebagari Nonwoven / Tabel Chong Narwoven .... lan liya-liyane.
  • Kain geotextile non-kualitas tinggional
    Kain geotextile non-kualitas tinggional
    Geotextil sing ora diwarisake polipropilena Geotextils ikatan spun nonwoven digawe saka 100% kain pokok polipropilena. Kain geotepilena polipropovil polipropovasi digunakake ing macem-macem aplikasi ing pasar sipil umum lan umum, kayata konstruksi dalan, proyek konstruksi olahraga, pamisahan landfill lan perlindungan lan perlindungan lan pesisir lan perlindungan lan perlindungan lan pesisir.
  • Tampilake produk rayon non woven
    Tampilake produk rayon non woven
    Foshan Rayson Non-Hoven Co, Ltd minangka pabrikan sing mengsi ing industri kain sing ora ditenun kanthi pirang-pirang taun. Iki setya kanggo riset kain, pangembangan, lan produksi lan duwe 10 garis produksi non-woven sing ora ditenun, SMS non-woven kain, SMS, cair, pukulan jarum lan spunce non woven , Kanthi jumlah bobot kisaran saka 10gsm nganti 150gsm ing ambane 4.2m, kanthi jumlah produksi taunan kanthi bobot luwih saka 36.000 ton. Perusahaan kasebut bisa ngasilake kain sing ora dirajut akeh warna lan ukuran sing beda, cocog kanggo panggunaan sing beda.
  • PP spunbond non woven geotextile
    PP spunbond non woven geotextile
    Gootextile non woloven Nggunakake ing industri konstruksi lan lanskap ing kabeh wektu lan nggawe tandha kanthi stabil ing lemah, nambah situs got lan filregasi, misahake beban lan nyebarake. Kain geotextile sing ora ditenun iki digawe saka polipropilena spunbond non woven, biasane ing warna ireng lan abu-abu. Kain kasebut minangka biodegardable, grapyak lan uv stabilisasi.
  • Produk utama Rayson non Woven Company
    Produk utama Rayson non Woven Company
    Foshan Rayson Non-Hoven Co, Ltd minangka pabrikan sing mengsi ing industri kain sing ora ditenun kanthi pirang-pirang taun. Iki setya kanggo riset kain, pangembangan, lan produksi lan duwe 10 garis produksi non-woven sing ora ditenun, SMS non-woven kain, SMS, cair, pukulan jarum lan spunce non woven , Kanthi jumlah bobot kisaran saka 10gsm nganti 150gsm ing ambane 4.2m, kanthi jumlah produksi taunan kanthi bobot luwih saka 36.000 ton.
  • Kain sing ora dipotong ora bakal dipenjara kanggo perabotan
    Kain sing ora dipotong ora bakal dipenjara kanggo perabotan
    Rayson minangka pabrik profesional sing wis nggawe kain sing ora bakal dirajut pp luwih saka 14 taun.Kain sing ora dipotong minangka salah sawijining produk sing biasane digunakake kanggo perabot, kaya kasur lan sofa. Garis pre-cut ndadekake gampang luh. Bisa nambah efisiensi produksi produksi furbiture. Kain sing ora bisa dipotong sing ora bisa dipenjara kanggo perabotan diekspor menyang pasar AS lan Eropa.
  • Kain sing ora ditenun
    Kain sing ora ditenun
    Kain sing ora ditenunKain nonwoven warna beige digunakake kanggo tutup kasur sing nggawe kasur luwih cocog.Ukuranipun 2.1m nganti 2.4m.Tansah 60gram kanggo 100gramBeige, warna abu-abu, ireng lan putih.
  • Stitch ikatan kain tanpa woven kanggo kasur
    Stitch ikatan kain tanpa woven kanggo kasur
    Kain Non-Woven Non-Bond, jahitan salah sawijining jinis ikatan boneka boneka, digawe ing mesin tenun sing ngikat web, utawa nahan web, kanthi benang web, kanthi benang longitudinal. Bahan-bahan kain kain Pp Spun non-woven sing digunakake minangka insulasi termal utawa bahan kemasan utawa minangka dhasar ing pabrik puyuh, kemul, lan jaket. Stitch non woven kain sing ora ditenun minangka bahan utama kanggo nggawe kasur. Iki digunakake minangka kain ing ngisor kasur. Kain sing ora ditenun ing taun 70gr menyang 100gr ing warna-warna warna. Rayson minangka pabrikan kain sing paling apik PP. Sugeng rawuh ing takon.
  • Kain sing ora ditenun kanthi kulit kanggo tutup spring spring
    Kain sing ora ditenun kanthi kulit kanggo tutup spring spring
    Kita ngirit masalah kasebut nalika ngasilake kanthong musim semi ana swara gedhe. Perforated karo kain DOT sing paling apik bisa nylametake kabeh masalah swara nalika ngasilake kasur, sofa lan perabot liyane. Iku alus lan ambegan. Lan stenght lan Élogasi tetep ing tingkat sing apik.
  • Kain sing ora tahan tanpa woven
    Kain sing ora tahan tanpa woven
    Kain sing ora tahan tanpa woven.Gunakake kanggo sheet amben medical lan fasilitas sing bisa digunakake, umpamane topeng bedah, gaun operasi sing bisa digunakake.Kita akeh ukuran kanggo milih pelanggan .Land lan gram.Tansah ngemas ing kantong utawa karton.