Kain Royon non Woven

Rayson setya kanggo riset, pangembangan lan produksi. Produk utama yaiku kain sing ora ana, kain sing ora ditenun, kain sing ora ditenun, canggih sing ora ditenun, jarum, non wove kain lan spunace kain sing ora ditenun.

Waca liyane
Biru SS non Woven Fabric 25gr Width 175mm Kanggo Topeng

Biru SS non Woven Fabric 25gr Width 175mm Kanggo Topeng

IkiKain SS Ora Woven digunakake kanggo lapisan topeng pisanan. Biasane iku 25gr ambane 175mm. Kain SS non waven iku alus, ambegan lan banyu. Lan kain Blue SS non waven sing diasilake dening rayon bisa njamin kualitas.
Produsen profesional saka meja meja sing ora ditenun (muter) ing China

Produsen profesional saka meja meja sing ora ditenun (muter) ing China

Non tamper tablecloth, uga dikenal minangka kain TNT Tabel, minangka tekstil sing digawe saka materi polipropilena. Kanthi kaluwihan meja meja poliproply, sing ora bisa digunakake, lan daur ulang sing gampang digunakake digunakake ing restoran, hotel, lan sawetara acara khusus kaya partai, pahargyan kita sing ora ditenun Gulung, TNT Tabel Runner, gulung gele meja sing wis dipotong lan plancongan tanpa tenunan.
Kain sing ora ditenun alus / hidrofilik

Kain sing ora ditenun alus / hidrofilik

Kain SS non woven digawe saka teknologi balok dobel. Apa sampeyan ora ngerti definisi kain hidrofilik? Sawetara fitur kanthi alami saka kain SS iki sing ora ditambani, alus, hidrofilik lan ora mbebayani. Kain jinis hidrofilik iki digunakake minangka bahan lapisan jero topeng. Rayson minangka produsen kain hidrofilic profesional, kanthi pirang-pirang taun pengalaman sing sugih.
SPS non Woven Pakaian Rumah Sakit Lembar

SPS non Woven Pakaian Rumah Sakit Lembar

Ss kain sing ora ditenun minangka bahan sing apik kanggo produksi lembar sing wis dianggo rumah sakit produksi, sing digunakake kanggo digunakake karo amben perawat, amben rumah sakit, lan amben spa. Bedsheet iki dienggo, diprodhuksi kanthi lambaran amben bahan mentah, tegese menehi solusi higienis sing durung efektif kanggo saben klinik.

Layanan Rayson

Perusahaan Rayson Non Woven non Woven minangka pabrikan kain lan supplier sing ora ditenun ing China sing duwe pengalaman 15 taun ing produksi non-tenunan lan r&D. Sistem manajemen kualitas sing sampurna lan pengalaman produksi sing sugih bisa njamin kualitas produk sing stabil lan apik

Tim penjualan kanthi 15 taun pengalaman perdagangan internasional bisa nyedhiyakake layanan profesional ing basa Inggris, Spanyol, Italia, lan Arab Produk kita didol luwih saka 40 negara ing saindenging jagad.

Rayson duwe 10 garis produksi non-woven sing ora ditenun, sing bisa ngasilake kain 3.000 ton sing ora ana ing macem-macem warna saben wulan, kanthi ambane gulung maksimal 4.2m. Jinis produk yaiku kain sing ora ditenun PP, SMS, kain sing disusupi, lan jarum ditumbuk kain sing ora ditenun, lan kain sing ora ditenun.

Persediaan bahan mentah dawa ing gudang njamin stabilitas rega produk.

Babagan rayon

Foshan Rayson Non Woven Co, Ltd Apa usaha sendi Sino-us, diadegaké ing taun 2007, sing ana ing kutha Foshan Zona High-Tech, sing kurang saka 30 menit saka bandara Internasional Guangzhou Baiyun, sing cedhak karo Volkswagen, Honda, CMO lan perusahaan liyane, kanthi nutupi kompleks Wilayah sekitar 80,000 meter persegi lan makaryakke luwih saka 400 wong. Perusahaan sing duwe produksi kotak non-woven sing ora diweruhi spunbond lan produk sing ora ditenun, kanthi luwih saka 90 persen produk sing didol luwih saka 30 negara.

Foshan Rayson Non Woven Co, Ltd Apa produsen sing wis dipanggoni ing industri kain sing ora ditenun kanthi pirang-pirang taun. Iki setya kanggo riset kain, pangembangan, lan produksi lan sepuluh garis produksi sing ora ditenun kanthi sepuluh, SS non Woven, SMS, Meltblown, Jarum Non lan Spunce Non Woven, Kanthi Ngasilake bobote bobot saka 10gsm nganti 150gsm ing ambane 4.2m, kanthi jumlah produksi taunan kanthi bobot luwih saka 36.000 ton. Perusahaan kasebut bisa ngasilake kain sing ora dirajut akeh warna lan ukuran sing beda, cocog kanggo panggunaan sing beda.

Hubungi kita

Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim sampeyan kutipan gratis kanggo desain liyane!

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa